MÀRIUS MOLLÀ PRESENTA LA SEVA NOVA OBRA "Venjança color Carmí" AL MÉS 3/24 AMB Xavier Graset

mes 324 noticia venjaça color carmi compressed

Venjança color carmí  és una novel·la que submergeix el lector a la Barcelona de la industrialització, amb llums i ombres, oportunitats i desafiaments. Els personatges únics creats per Màrius Mollà sacsegen les emocions del lector mentre s'enfronten a les complexitats de la vida i lluiten per trobar el seu lloc al món.

No es perdin aquesta impactant història de lluita, superació i venjança, on les emocions palpiten al ritme del cor de la Barcelona abans. Sintonitza el programa Más 3/24 amb Xavier Graset i descobreix més sobre l'obra i les inspiracions darrere de Venjança color carmí  de la mà de l'escriptor Màrius Mollà.

 https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mes-324/marius-molla-ens-presenta-la-novella-venjanca-color-cami/video/6227191/

 

0
0
0
s2sdefault

Venjança color carmí

 VENJANÇA COLOR CARMÍ 2

Amb tota la il·lusió que podeu imaginar, us comunico la publicació de la meva novel·la més recent, Venjança color carmí, una història d’amor i revolta a la Barcelona de principis del segle XX. És un relat que comença a la Catalunya interior en un molí paperer i es va desplaçant cap a la ciutat comtal de la mà d’unes protagonistes que ens sedueixen amb els seus caràcters i la determinació que progressivament els anem descobrint. Tant l’amor com l’amistat hi són ben presents, i tots dos elements s’hauran de fer forts quan les circumstàncies no acompanyen prou o gens... I la meva pregunta és, quin partit pren cada lector en relació a es circumstàncies que s’hi presenten? Qui ho vol compartir amb mi? No et faci cap mandra utilitzar el contacte que incloc a la pàgina web i explicar-m’ho.

0
0
0
s2sdefault

REEDICIÓ DE L’HERÈNCIA DE LA TIERRA, fins ara inèdita en català.

alella


Des de l’1 de març de 2017 està disponible en format Z maxi de Ediciones B el bestseller anteriorment publicat sota el pseudònim d’Andrés Vidal. Apareix simultàniament en català, idioma en el qual encara no havia estat publicat. Una bona ocasió, doncs, per a seguir la història d’en Rosendo Roca, un home que es nega a acceptar el seu destí i al qual acompanyarem durant gran part del segle XIX en la seva determinació de tirar endavant, ell i aquells que l’envoltaran.


0
0
0
s2sdefault

Presentació de El Mestre a la Fundació Ferrer i Guàrdia

Presentació El maestro. Màrius Mollà

El dijous 16 d’abril va tenir lloc a la Fundació Ferrer i Guàrdia de Barcelona la presentació d’El mestre. El professor Vicenç Molina va ser l’encarregat de conduir la conversa i també d’il·lustrar als presents amb els seus vastos coneixements sobre la figura de l’insigne pedagog. Gràcies a tots els que emplenareu de vida la sala!

 

 

0
0
0
s2sdefault

2a edició de "El Mestre"

2a edicion el maestro

En només quinze dies s'ha esgotat la 1a edició de "El Mestre". Ediciones B ha editat ja la 2a edició. Està acabada de sortir del forn. GRÀCIES A TOTS!

 

 

0
0
0
s2sdefault

Gonzalo i Lluís, amfitrions d'excepció

marius molla con gonzalo y luis cicerones montseny
Fotografia: Thomas Vilhelm

El passat 20 de gener, vaig visitar diversos llocs del Montseny amb motiu d'una sessió fotogràfica per promocionar "El Mestre".

Els seus paisatges i els seus boscos frondosos, en els que es fa un eco infinit el silenci de la muntanya, són els mateixos que han inspirat bona part del meu llibre.

Gonzalo Miguel i Lluís Hilari, van ser els meus amfitrions d'excepció durant aquell dia. Quins personatges! Em van obrir les seves cases i em van explicar mil històries, històries que podrien formar també part de la vida senzilla de la comunitat de llenyataries que apareix a "El Mestre".

Gonzalo y Lluís, les meves sinceres gràcies per aquesta lliçó de vida.

Màrius Mollà

 

0
0
0
s2sdefault

Presentació a Alella

alella

El 9 de juny de 2015 es va presentar El mestre a la biblioteca Ferrer i Guardia d'Alella, la població natal de l'insigne pedagog. 

En Jordi Albadalejo, historiador i membre de l'entitat Cerquem les arrels, va ser l'encarregat d'introduir l'acte i la figura del seu conciutadà. 

Entre en Jordi i l'autor es va establir un diàleg engrescador al qual es van unir vàries de les persones del públic, que també coneixien l'obra de l'innovador que dóna nom a la biblioteca.

 

0
0
0
s2sdefault

Els primers exemplars de "El Mestre" surten d'imprempta

elmaestro en el horno

Els primers exemplars de "El Mestre", el nou llibre de Màrius Mollà, amb el que l'autor desvela el seu veritable nom després de sis novel·les, ha sortit d'impremta i se està començant a distribuir per les llibreries de tot el país. 

Ja tot està a punt pel proper 25 de febrer, data del llançament. L'Escola Moderna és la gran protagonista d'aquesta emocionant novel·la.

 

0
0
0
s2sdefault

© Màrius Mollà - Contacte - Avís legal - Mapa web - Web desenvolupat per Dinàmic Enginy